Aftermovie Dag van de Jonge Ontwerper 2019


Beleef de allereerste editie van de Dag van de Jonge Ontwerper door de ogen van Tamara Khaldoen. Tamara was één van de 131 deelnemers aan de Dag, architect bij DZAP én deelnemer van PEP, het Professional Experience Programme.

Op een zonovergoten vrijdag 21 juni 2019 trokken maar architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en interieurarchitecten uit het hele land naar het Marineterrein voor de allereerste Dag van de Jonge Ontwerper, waaronder Tamara Khaldoen. Bekijk de aftermovie hier!

Meer over de Dag van de Jonge Ontwerper
De Dag van de Jonge Ontwerper brengt jonge ontwerpers en opdrachtgevers met elkaar in contact en toont de kwaliteit van de nieuwe generatie architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en interieurarchitecten. De thema’s energietransitie en duurzaamheid stonden centraal in deze eerste editie.

 

De Dag van de Jonge Ontwerper wordt georganiseerd door Architectuurcentrum Amsterdam, Archiprix en PEP en in samenwerking met Young Innovators, BNA Next Step en NEMO Science Museum.

De aftermovie en de foto’s zijn gemaakt door Academy Pictures.. het productiehuis van de TV Academy dat wordt geleid door jonge mensen die opgegroeid zijn in de online en televisiewereld.


Gerelateerd

Dag van de Jonge Ontwerper 2019

21 jun 2019 : Archief : Nieuws

Op 21 juni 2019 vindt de allereerste Dag van de Jonge Ontwerper plaats in Amsterdam en vieren we de...