Arcam zoekt vrijwilliger


mrt15

Arcam is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team willen versterken. Mensen met passie voor architectuur, stedenbouw en Amsterdam. Word jij onze nieuwe ambassadeur voor de Amsterdamse architectuur?

Spot on Architecture
Arcam is als architectuurcentrum van Amsterdam hèt startpunt voor iedereen die geïnteresseerd is in architectuur. Arcam wil de liefde voor architectuur vergroten. Daarbij gaan we graag het gesprek aan met jou als gebruiker en/of ontwerper van Amsterdam.

Arcam is op zoek naar enthousiastelingen die ons hierbij willen ondersteunen. Sinds de oprichting heeft Arcam kunnen vertrouwen op een fantastische ploeg van gepassioneerde vrijwilligers. We zijn nu op zoek naar versterking van ons vrijwilligersteam. Lijkt jou dit interessant en heb je tijd om ons te ondersteunen? Dan geldt voor jou: ARCAM WANTS YOU!

Als vrijwilliger/ambassadeur van Arcam kan jouw hulp worden gevraagd bij diverse activiteiten:

– In onze galerie en informatiecentrum, waar je je ontfermt over de winkel en de exposities en bezoekers te woord staat en op weg helpt;

– Bij exposities en stadsinterventies op locatie;

– Bij publieksevenementen als de Dag van de Architectuur Amsterdam, De Museumnacht of het jaarlijkse Architectenbal.

Arcam biedt jou:

– Kennis! Alle ins & outs van de Amsterdamse architectuur en stedenbouw door de jaren heen. Arcam organiseert speciaal voor zijn vrijwilligers lezingen en excursies;

– Netwerk! Als vrijwilliger van Arcam kom je in contact met mensen met wie je de liefde voor architectuur deelt;

– Korting! Als vrijwilliger kun je tegen een gereduceerde prijs publicaties van Arcam aanschaffen;

– Gratis entree! Bij activiteiten van Arcam mag je als vrijwilliger gratis naar binnen. Bijvoorbeeld bij de 1·Lectures en onze Winterlezingen.

Interesse? Stuur een email naar arcam@arcam.nl.