(NL) Twee uitdagende stagevacatures!


Architectuurcentrum Amsterdam © Berbe Rinders

Architectuurcentrum Amsterdam is een dynamische organisatie op een unieke locatie die de architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur van Amsterdam promoot. Kom bij ons werken! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van actuele vacatures!

Op dit moment hebben we twee uitdagende stagevacatures openstaan.

Stagevacature Programmering Amsterdamse Architectuur Prijs en evenementen (september – januari 2020)
We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) voor ondersteuning bij de programmering van de Amsterdamse Architectuur Prijs (A.A.P.) 2020 én 2021, de Museumnacht (indien deze doorgaat) en kleinschalige evenementen en lezingen.
Download hier de volledige vacature

Stagevacature Tentoonstelling en Educatie (september – januari 2020)
Om precies te zijn zoeken we een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) voor ondersteuning bij de programmering en productie van onze najaarstentoonstelling over de ambities van Amsterdam als eerste Donutstad, bij de vernieuwing van onze online Architectuurgids en bij het digitale onderwijsprogramma Groeistad.
Download hier de volledige vacature

ARCAM streeft naar een personeelsbestand dat een afspiegeling vormt van de maatschappij. Reacties van mensen met verschillende culturele achtergronden zien we graag tegemoet.

Ben je geïnteresseerd in één van de twee vacatures, of kan je niet kiezen?
Neem voor meer informatie contact op met Marc Peperkamp, tel. 020 620 48 78 of stuur je vraag naar marc@arcam.nl. Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel, mail dan je motivatie met CV naar marc@arcam.nl. Reacties dienen uiterlijk dinsdag 30 juni 2020 bij ons binnen te zijn.


Associated

(NL) Vacature: Projectleider / Programmamaker gezocht!

(NL) We zijn per direct op zoek naar een Projectleider / Programmamaker

Vacancy Dutch Speaking Cultural Producer

Sorry, this entry is only available in Dutch.

(NL) Kom bij ons werken!

Sorry, this entry is only available in Dutch.