Gezocht! Projectleider / Programmamaker 0,8 fte


Architectuurcentrum Amsterdam is op zoek naar een projectleider, programmamaker (m/v) die per 19 augustus aan de slag kan. Samen met onze twee andere projectleiders/programmamakers ben je verantwoordelijk voor de inhoud en uitvoering van ons programma: van tentoonstellingen tot lezingen, van debatten tot ontwerpstudio’s. 

Projectleider / Programmamaker (m/v)
0,8 fte / 4 dagen per 19 augustus 2019

Profiel
We zijn op zoek naar een zelfstandige en ervaren projectleider die verantwoordelijkheid durft te nemen voor inhoud en uitvoering; een organisatietalent dat de ruimtelijke opgave waarvoor de stad staat, doorgrondt en passie voor architectuur en Amsterdam verenigt met een publieks- en klantgerichte instelling.

De functie
In de functie van Projectleider / Programmamaker ben je verantwoordelijk voor de opzet, organisatie en uitvoering van activiteiten zoals debatten, symposia, lezingen, tentoonstellingen, publicaties en/of evenementen. Je hebt inzicht in wat inhoudelijk interessant, relevant en aantrekkelijk is voor bewoners, toeristen en de vakgemeenschap. Daarnaast heb je oog voor financiële haalbaarheid en praktische uitvoerbaarheid en ga je actief op zoek naar partners, fondsen en sponsors om projecten van de grond te krijgen.

Download de volledige vacature

Geinteresseerd?
Neem voor meer informatie contact op met Dennis Duchhart, tel. 020 620 48 78 of stuur je vraag naar dennis@arcam.nl. Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel, mail dan je motivatie met CV naar arcam@arcam.nl. Reacties dienen uiterlijk zondag 2 juni 2019 bij ons binnen te zijn.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland voor dinsdag 11 juni en (2e ronde) 18 juni.