Lezing – Bezoek uit: Colombia


“Latin American Hustle” – Practicing architecture in developing countries.

Proyecto Ministerios - geen rechten

Pabo Forero & Julian Restrepo, eigenaren van architectenbureau Taller 301, bezoeken Arcam op woensdag 6 mei a.s.. Arcam nodigt hen uit om te spreken over hun projecten en hun architectenbureau.

Forero en Restrepo geven een inzicht in hun (dagelijkse) werkzaamheden: architectuur en stedenbouw praktiseren in een land in ontwikkeling. In hun werkzaamheden worden ze vaak geconfronteerd met unieke uitdagingen.

Taller 301 is een jong bedrijf, dat vijf jaar geleden is opgericht in Bogotá, Colombia. Het bureau werkt aan projecten op het gebied van architectuur, ‘urban strategies’, stedenbouw en utopische ideeën. Het bureau timmert hard aan de werk en opent binnenkort een tweede kantoor in Lima. Het bureau bestaat uit een internationaal team van zestien architecten met internationale ervaring op het gebied van architectuur en stedenbouw.

Datum: 6 mei 2015
Tijd: 20.00 uur, deur open om 19.30 uur
Taal: Engels
Toegang: €5,- betalen aan de deur

‘Bezoek uit…‘ is een incidentele lezingenreeks, georganiseerd door Arcam. We geven architecten en stedenbouwkundigen, die op bezoek zijn in Amsterdam, het podium om hun lokale werkervaringen te delen. Met deze lezingen proberen wij de internationale uitwisseling van kennis binnen de discipline van architectuur en stedenbouw te stimuleren.