Nieuwe stages!


Architectuurcentrum Amsterdam is een dynamische organisatie op een unieke locatie die de architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur van Amsterdam promoot. Kom bij ons werken! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van actuele vacatures!

Op dit moment hebben wij twee openstaande stagevacatures en zijn we per januari 2019 op zoek naar een:

1. Stagiair(e) Programmering Amsterdamse Architectuur Prijs 2019 en Dag van de Jonge Ontwerper
We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) voor de ondersteuning bij de programmering van de Amsterdamse Architectuur Prijs (A.A.P.) in april 2019 en bij de organisatie en uitvoering van de allereerste Dag van de Jonge Ontwerper (DJO) in juni 2019.
Download volledige vacature

2. Stagiair(e) Programmering Tentoonstellingen & Evenementen
We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) voor ondersteuning bij de programmering van de zomertentoonstelling over een bekend Amsterdams architectenbureau en bij de organisatie en uitvoering van een debat- en evenementenreeks voor professionals.
Download volledige vacature

Wanneer?
Tweede helft collegejaar 2018-2019, start januari 2019
6 maanden
4 dagen per week bij voorkeur, 3 mogelijk in overleg

Ben je geïnteresseerd in één of beide vacatures?
Stuur dan jouw motivatie met CV op naar Architectuurcentrum Amsterdam, Marc Peperkamp, marc@arcam.nl (ook voor meer informatie), tel. 020 620 48 78. Reacties dienen uiterlijk 2 december 2018 bij ons binnen te zijn.