Vrijwilliger worden?

ARCAM is altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers die ons prachtige team willen komen versterken. We zoeken mensen met passie voor architectuur, stedenbouw en Amsterdam. Word jij onze nieuwe ambassadeur voor de Amsterdamse architectuur?

ARCAM is als architectuurcentrum van Amsterdam hét startpunt voor iedereen die geïnteresseerd is in architectuur. ARCAM wil de liefde voor architectuur vergroten. De stad is onze collectie en wij zijn het startpunt om die te ontdekken.

We zoeken per direct galeriemedewerkers, vooral voor het weekend!
Als galeriemedewerker van ARCAM kan je jouw kennis inzetten om onze bezoekers te woord te staan en op weg te helpen. Daarnaast ontferm je je over de winkel en de exposities,

Regelmatig hebben we ook vrijwilligers nodig voor andersoortige evenementen:
– Bij exposities en stadsinterventies op locatie;
– Bij publieksevenementen als de Dag van de Architectuur Amsterdam, de Museumnacht of de uitreiking van de Amsterdamse Architectuur Prijs.

ARCAM biedt jou:
– Kennis! Alle ins & outs van de Amsterdamse architectuur en stedenbouw door de jaren heen. ARCAM organiseert speciaal voor zijn vrijwilligers lezingen en excursies;
– Netwerk! Als vrijwilliger van ARCAM kom je in contact met mensen met wie je de liefde voor architectuur deelt;
– Korting! Als vrijwilliger kun je tegen een gereduceerde prijs publicaties van ARCAM aanschaffen;
– Gratis entree! Bij activiteiten van ARCAM mag je als vrijwilliger gratis naar binnen. Bijvoorbeeld bij de 1·Lectures en onze Winterlezingen.

Interesse? Stuur een email naar marc@arcam.nl.