Vrijwilliger worden?

Architectuurcentrum Amsterdam is altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers die ons prachtige team willen komen versterken. We zoeken mensen met passie voor architectuur, stedenbouw en Amsterdam. Word jij onze nieuwe ambassadeur voor de Amsterdamse architectuur?

Ben jij vooral beschikbaar in de weekenden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Spot on Architecture
Arcam is als architectuurcentrum van Amsterdam hèt startpunt voor iedereen die geïnteresseerd is in architectuur. Arcam wil de liefde voor architectuur vergroten. Daarbij gaan we graag het gesprek aan met jou als gebruiker en/of ontwerper van Amsterdam.

Als vrijwilliger/ambassadeur van Arcam kan jouw hulp worden gevraagd bij diverse activiteiten:
– In onze galerie en informatiecentrum, waar je je ontfermt over de winkel en de exposities en bezoekers te woord staat en op weg helpt;
– Bij exposities en stadsinterventies op locatie;
– Bij publieksevenementen als de Dag van de Architectuur Amsterdam, De Museumnacht of de uitreiking van de Amsterdamse Architectuur Prijs.

Arcam biedt jou:
– Kennis! Alle ins & outs van de Amsterdamse architectuur en stedenbouw door de jaren heen. Arcam organiseert speciaal voor zijn vrijwilligers lezingen en excursies;
– Netwerk! Als vrijwilliger van Arcam kom je in contact met mensen met wie je de liefde voor architectuur deelt;
– Korting! Als vrijwilliger kun je tegen een gereduceerde prijs publicaties van Arcam aanschaffen;
– Gratis entree! Bij activiteiten van Arcam mag je als vrijwilliger gratis naar binnen. Bijvoorbeeld bij de 1·Lectures en onze Winterlezingen.

Interesse? Stuur een email naar marc@arcam.nl.