Oproep: Amsterdammers gezocht voor de publieksjury Gouden A.A.P. 2021!


Juryleden van de A.A.P. 2020 krijgen een rondleiding door het complex van Rhapsody in West (TANGRAM architectuur en stedelijk landschap in opdracht van SBB & De Nijs JvS V.O.F) dat uiteindelijk de publieksprijs heeft gewonnen. Foto Naomi Dorothea.

Word jurylid en bezoek de 10 beste gebouwen van Amsterdam!
Tijdens de uitreiking van de Gouden A.A.P. 2021 – dé Amsterdamse Architectuurprijs –
wordt dit jaar weer een vak- én een publieksprijs uitgereikt aan de architect en opdrachtgever van het beste gebouw van het afgelopen jaar. ARCAM is op zoek naar drie gemotiveerde Amsterdammers die plaats willen nemen in de publieksjury. Verwonder jij je over de gebouwde omgeving? Meld je dan nu aan als jurylid!

Jurydag en uitreiking
We zijn op zoek naar drie Amsterdammers met een voorliefde voor architectuur die plaats willen nemen in de publieksjury van de Gouden A.A.P. 2021. Je zult samen met de vakjury de top 10 genomineerde gebouwen bezoeken in de maand april 2021 en beslissen wie de publieksprijs verdient. Grijp deze kans en krijg een unieke inkijk in de wereld van de beste Amsterdamse hedendaagse architectuur. De uitreiking van de Gouden A.A.P. 2021 vindt plaats in mei 2021 tijdens de veertiende editie van de Amsterdamse Architectuurprijs. (onder voorbehoud van Corona-ontwikkelingen).

Meld je aan
We zijn op zoek naar betrokken Amsterdammers (boven 18 jaar,) woonachtig en/of werkzaam binnen de gemeentegrenzen, maar nadrukkelijk geen architectuurprofessional.

Meld je nu aan via het online aanmeldformulier.

Deadline aanmelden: zondag 7 februari 2021.
Bekendmaking selectie: week van 8-13 februari 2021.