Oproep: Naar welk nieuw gebouw kijk jij uit in 2021?


Beeld: Artist impression van HAUT via Team V Architectuur

Het einde van het jaar nadert. Iedereen kijkt uit naar het moment dat we 2020 achter ons kunnen laten en we gaan vol goede moed richting het nieuwe jaar. Maar waar kunnen we naar uitkijken in 2021 op architectuurgebied? Welke gebouwen en projecten worden volgend jaar in Amsterdam opgeleverd die een plek in onze top 21 in 2021 verdienen?

Ben je architect, ontwikkelaar, ambtenaar, toekomstige huizenbezitter, oplettende Amsterdammer of gewoon een architectuurliefhebber en ken jij een nieuw Amsterdams project dat niet mag ontbreken? Geef ons de gouden tip en wie weet vind jij in december wel jouw favoriet tussen de lijst met 21 gebouwen in 2021 die je in de gaten moet houden.

Binnenkort kijken we in een artikel ook terug op de lijst van 20 in 2020. Is alles opgeleverd? Wat is de reality vs. render en zijn er nog saillante details te vertellen?

Project opgeven:
We zijn op zoek naar projecten (woningen, hotels, openbare ruimte, parken etc.) binnen de gemeentegrenzen van Amsterdam waarvan de verwachte opleverdatum 2021 is.
Vul het formulier uiterlijk 27 november 2020 in (voor/achternaam + project + enkele details).