Oproep publieksjury Amsterdamse Architectuur Prijs 2019


Wil jij een tour langs de top tien beste gebouwen van Amsterdam?

Jaarlijks reikt Architectuurcentrum Amsterdam een prijs uit aan de architect en opdrachtgever van het beste nieuwe gebouw dat het voorgaande jaar binnen de gemeentegrenzen van Amsterdam is opgeleverd. Naast een vakjury reikt ook een publieksjury van Amsterdammers een prijs uit. Architectuurcentrum Amsterdam nodigt je uit om deel te nemen aan de publieksjury.

Jurydag 2018, op bezoek bij Van Eesteren Paviljoen, ontworpen door Korteknie Stuhlmacher Architecten in opdracht van Stichting van Eesteren Museum

De Jurydag
Drie Amsterdammers zullen tijdens een jurydag samen met de vakjury de genomineerde gebouwen bezoeken op donderdag 21 maart 2019. Architecten en/of opdrachtgevers geven tijdens de jurydag uitleg bij het ontwerp en de totstandkoming van hun project.

Uitreiking
Dit is een uitzonderlijke gelegenheid om te ontdekken welke verhalen er schuilen achter de gevels van de nieuwste Amsterdamse gebouwen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Gouden A.A.P op woensdag 17 april 2019 op een bijzondere locatie in Amsterdam.

Aanmelden
Wij zoeken betrokken Amsterdammers van alle leeftijden en uit alle stadsdelen – maar nadrukkelijk geen architecten. Geïnteresseerden kunnen zich t/m 17 februari 2019 aanmelden. Stuur je motivatie en een korte beschrijving van jezelf (max. een half A4, met foto) naar aap@arcam.nl o.v.v. ‘Publieksjury A.A.P. 2019’.


Gerelateerd

Dit zijn de kanshebbers voor de Amsterdamse Architectuur Prijs 2019

Nieuws

Deze tien gebouwen dingen mee naar de Gouden A.A.P. 2019.

Uitreiking Amsterdamse Architectuur Prijs 2019

17 apr 2019 : Nieuws : [:nl]Agenda[:en]What's On[:]

De belangrijkste architectuurprijs van Amsterdam wordt op woensdag 17 april 2019 uitgereikt in de Posthoornkerk

Dit zijn de juryleden van de A.A.P. 2019!

Nieuws

Deze zes juryleden buigen zich over de vraag: wat is het beste Amsterdamse gebouw van 2018?

Inschrijftermijn Amsterdamse Architectuur Prijs 2019 geopend!

Nieuws

De inschrijftermijn voor de Amsterdamse Architectuur Prijs 2019 is geopend!