Publicatie | 25 Buildings you should have seen


Terug van weggeweest: de ARCAM Pocket ’25 Buildings You Should Have Seen – Amsterdam’. In deze vierde, ingrijpend herziene druk van één van onze populairste publicaties worden vijfentwintig Amsterdamse gebouwen uitgelicht vanwege hun architectonische relevantie. De inhoud is vernieuwd met toegevoegde projecten als de Zuidbuurt op Steigereiland en het Artisplein naar ontwerp van Michael van Gessel.

In dit boekje in broekzakformaat worden vijfentwintig Amsterdamse gebouwen in vier talen beschreven – Engels, Duits, Spaans en Nederlands. Met een voorwoord door Cees Nooteboom en een introductie van Dave Wendt. De gebouwen worden geïllustreerd met een rijke verzameling foto’s, luchtfoto’s, plattegronden, doorsneden en een overzichtskaart van de stad. Elk gebouw komt met een handige routebeschrijving. Een essentieel overzicht voor in je boekenkast.

Bestellen
Mail je precies bestelling + adres naar arcam@arcam.nl en je ontvangt de prijs + verzendkosten en een betaalverzoek. Nadat de betaling is binnengekomen gaan wij direct over tot bezorging.

25 Buildings you should have seen
Met een voorwoord van Cees Nooteboom
Jaar van publicatie:
vierde editie 2016 (eerste editie 2002)
Taal: Nederlands, Engels, Duits en Spaans
ISBN: 97-8907-686-3-627
Prijs: € 10,-