Summer School Thinking City – aanmelding geopend


SSTC 2015 bannerEarly bird korting tot 1 april

In samenwerking met de Universiteit van Amsterdam, AMS Institute for Advanced Metropolitan Solutions en vele andere lokale partners, organiseert de stichting Thinking City een Summer School. In deze Summer School Thinking City fungeert Amsterdam als thuisbasis, maar ook als case study.

Een internationale groep van zestig onderzoekers, stedenbouwkundigen en ontwerpers zullen twee weken lang werken aan stedelijke vraagstukken van de stad Amsterdam. Het zal gaan om een interdisciplinair team dat nauw samenwerkt met lokale stakeholders.

Om de discussie te delen met een breed publiek zullen er in de avond lezingen plaatsvinden die gratis toegankelijk zijn voor alle geïnteresseerden. Dit programma zal plaatsvinden op interessante plekken door de stad.

Voor meer informatie, bezoek onze website of volg Summer School Thinking City op Facebook en Twitter.

logos


Verwant

Opening Summer School Thinking City

Op vrijdagavond 3 juli vindt de opening plaats van Summer School Thinking City 2015 in Pakhuis de Zwijger. Samen...

Summer School lezing: DESIGN AND DEMOCRACY

DESIGN AND DEMOCRACY Parallel aan de Summer School wordt een publiek toegankelijk lezingenreeks georganiseerd. Deze lezingen bieden een discussieplatform...

Summer School lezing: PAST – PRESENT – FUTURE

AMSTERDAM PAST – PRESENT – FUTURE Parallel aan de Summer School wordt een publiek toegankelijk lezingenreeks georganiseerd. Deze lezingen...