Tafel van Arcam

De Tafel van Arcam is de exclusieve netwerkclub van Architectuurcentrum Amsterdam. Twee keer per jaar komen we in een inspirerende setting en op een bijzondere locatie bijeen en gaan we als tafelgenoten – onder het genot van goed eten en drinken – met elkaar in gesprek over architectuur en Amsterdam.


VOOR WIE?
De Tafel van Arcam is er voor architecten, ontwikkelaars, investeerders, ambtenaren, volkshuisvesters, aannemers, toeleveranciers en geïnspireerde outsiders die gevestigd en/of actief zijn in Amsterdam.

WAT?
De avonden bestaan uit een inhoudelijk programma en een gezamenlijk diner. Elke bijeenkomst adresseert een eigen thema als leidraad voor gesprek en ontmoeting. Wisselende teams van drie smaakmakers uit de gelederen van het tafelgenootschap dragen ideeën aan en introduceren het onderwerp dat zij willen agenderen.

LIDMAATSCHAP
Een lidmaatschap kost EUR 80,00 per jaar inclusief btw. Met je lidmaatschap behoor je tot een uniek netwerk van bevlogen professionals én ondersteun je het inhoudelijk werk van Architectuurcentrum Amsterdam. Voor maaltijd en drankjes geldt per avond een kostendekkende bijdrage.

VOORDRAGEN?
Leden van de Tafel van Arcam dragen vanuit hun netwerk nieuwe leden voor waarmee het huidige netwerk van zo’n 200 personen zich continu uitbreidt.
Iemand voordragen of in aanmerking komen voor een lidmaatschap? Neem contact met ons op!

Architectuurcentrum Amsterdam
Dennis Duchhart, zakelijk manager
dennis@arcam.nl
020 6204878