Tours


ARCAM organiseert diverse tours door de stad. Van de historische Amsterdamse Grachtengordel tot de hedendaagse architectuur op de Zuidas. De stad is onze collectie en wij laten deze graag aan je zien!

Architecture Talk & Walk
Ga met ons op stap tijdens onze wekelijkse Architecture Talk en Walk op vrijdag en leer meer over de Amsterdamse architectuur en stedenbouw! We beginnen bij ARCAM met een crash course Amsterdamse architectuurgeschiedenis en gaan vervolgens onder leiding van een gids de praktijk bekijken. Met deze wandeling ontdek je Amsterdam Centrum en loop je van ons bijzondere paviljoen naar het EYE Museum. Het is ook mogelijk om alleen de Talk of Walk te doen.

Zelf op pad?
Ontdek zelf de stad met onze Do It Yourself wandelingen. Hierbij bekijken we de nieuwe wijken van Amsterdam. Wandel op eigen tempo langs de nieuwste parels van de stad. Wil je daarna nog meer projecten ontdekken? Dit zijn volgens ons de ‘must-sees‘ op het gebied van moderne architectuur in de stad!

Maatwerk
Natuurlijk verzorgen wij ook op maat gemaakte tours! Wij kunnen geheel naar jouw wensen de tour samenstellen. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via maatwerk@arcam.nl.