Twee stagevacatures voor september 2019


Foto Maarten Nauw

Het team van Architectuurcentrum Amsterdam wordt ieder half jaar aangevuld door twee fanatieke stagiairs die bij ons alles leren over het samenstellen en produceren van programma’s als tentoonstellingen, evenementen, debatten en lezingen over de wereld van de architectuur. Je werkt bijvoorbeeld ook mee aan feestelijke openingen van tentoonstelling, zoals hierboven te zien op de opening van de Sluisbuurt Studies in september 2018.

Ook voor september 2019 hebben we weer twee vacatures. Kan je niet kiezen? Je mag je ook opgeven voor beiden. Dan kunnen we er in een gesprek uitkomen wat het beste bij je past.

Stagevacature Programma en Productie Museumnacht en A.A.P. 2019
We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) voor de organisatie van de Museumnacht en de voorbereidingen voor de Amsterdamse Architectuur Prijs 2020. Daarnaast zal je meewerken aan de productie van een netwerkavond en aan mini-exposities in eigen huis.
Download volledige vacature

Stagevacature Programma en Productie Tentoonstelling en Winterlezingen
We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) voor de ondersteuning bij de ontwikkeling en realisatie van het winterprogramma, waaronder onze succesvolle Winterlezingenreeks, een tentoonstelling en een debat.
Download volledige vacature

Wanneer?
Eerste helft collegejaar 2019-2020, start september 2019
4-5 maanden
3 tot 4 dagen per week, in overleg

Ben je geïnteresseerd in één of beide vacatures?
Stuur dan jouw motivatie met CV op naar Architectuurcentrum Amsterdam, Marc Peperkamp, marc@arcam.nl (ook voor meer informatie), tel. 020 620 48 78. Reacties dienen uiterlijk zondag 2 juni 2019 bij ons binnen te zijn.


Verwant

Werken bij ARCAM

ARCAM is per 1 april of z.s.m. op zoek naar een ervaren zakelijk manager

Kom je stage lopen bij ARCAM?

Van evenementen tot tentoonstellingen!

Gezocht! Stagiair(e) Museumnacht & A.A.P. 2017!

We zijn op zoek naar een nieuwe stagiair(e) voor de Museumnacht en de voorbereidingen voor de Amsterdamse Architectuur Prijs 2017...