Vrijwilligersoproep: galeriemedewerkers


Architectuurcentrum Amsterdam is altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers die ons prachtige team willen komen versterken. We zoeken mensen met passie voor architectuur, stedenbouw en Amsterdam. Word jij onze nieuwe ambassadeur voor de Amsterdamse architectuur?

Arcam is als architectuurcentrum van Amsterdam hèt startpunt voor iedereen die geïnteresseerd is in architectuur. Arcam wil de liefde voor architectuur vergroten. De stad is onze collectie en wij zijn het startpunt om die te ontdekken.

We zoeken per direct galeriemedewerkers. Vooral in de weekends!
Als galeriemedewerker van Arcam kan je jouw kennis inzetten om onze bezoekers te woord te staan en op weg te helpen. Daarnaast ontferm je je over de boekenwinkel en de exposities. Werktijden zijn van 13.00 uur t/m 17.00 uur. Doordeweeks bestier je de galerie alleen, met natuurlijk alle arcam-medewerkers op kantoor. In het weekend sta je samen met een andere vrijwilliger.

Regelmatig hebben we ook vrijwilligers nodig voor andersoortige evenementen:
– Bij exposities en stadsinterventies op locatie;
– Bij publieksevenementen als de Dag van de Architectuur Amsterdam, de Museumnacht, de Winterlezingen of de uitreiking van de Amsterdamse Architectuur Prijs.

Arcam biedt jou:
– Kennis! Alle ins & outs van de Amsterdamse architectuur en stedenbouw door de jaren heen. Arcam organiseert speciaal voor zijn vrijwilligers excursies;
– Netwerk! Als vrijwilliger van Arcam kom je in contact met mensen met wie je de liefde voor architectuur deelt;
– Gratis entree! Bij activiteiten van Arcam mag je als vrijwilliger gratis naar binnen. Bijvoorbeeld bij de 1·Lectures en onze Winterlezingen.
– Korting! Als vrijwilliger kun je tegen een gereduceerde prijs publicaties van Arcam aanschaffen;

Interesse? Stuur een email naar marc@arcam.nl.