Word onze nieuwe stagiair! Twee openstaande vacatures


Architectuurcentrum Amsterdam is een dynamische organisatie op een unieke locatie die de architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur van Amsterdam promoot. Kom bij ons werken! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van actuele vacatures!

Op dit moment hebben we twee nieuwe stagevacatures!

Foto Berbe Rinders

Stagevacature Programmering Expo, Evenementen & Educatie 2020
We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) voor de organisatie en ondersteuning bij de programmering van de tentoonstelling over ornamenten in de architectuur (geïnspireerd op Hildo Krop), bij de organisatie en uitvoering van een programma over de Amsterdamse stadsranden (Kreukelzones van de Stad) en het digitale onderwijsprogramma Groeistad.
Download hier de volledige vacature

Stagevacature Programmering Amsterdamse Architectuur Prijs & Dag van de Jonge Ontwerper 2020
We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) voor de organisatie en ondersteuning bij de programmering van de Amsterdamse Architectuur Prijs (A.A.P.) in april 2020 en bij de organisatie en uitvoering van de Dag van de Jonge Ontwerper (DJO) in juni 2020.
Download hier de volledige vacature

Ben je geïnteresseerd in een of beide vacatures? 
Stuur dan jouw motivatie met CV op naar ARCAM, t.a.v. Marc Peperkamp, marc@arcam.nl (ook voor meer informatie), tel. 020 620 48 78.
Reacties dienen uiterlijk 2 december 2019 bij ons binnen te zijn.